Информация-за-доставка

При поръчка, направена и регистрирана в сайта www.bgspalnq.com, на стойност над 100.00 лв. доставката е безплатна за територията на цялата страна!

Куриери

Куриерски фирми с които работим са: "Рапидо" и „Еконт Експрес". Ако желаете да изпратим Вашата поръчка с конкретна куриерска фирма от изброените по - горе, моля отбележете я в полето"Специални инструкции" като оформяте Вашата поръчка или се свържете с нас на тел: 0886/845-922 и 0897/995-160.
Цената на куриерскaта услуга не е фиксирана и не е включена в цената на предлаганите продукти. Тя се определя от самата фирма, която извършва доставката и варира в зависимост от килограмите на продукта и населеното място.
За проверка стойността на куриерската услуга за Вашата пратка може да използвате калкулаторите, публикувани в сайтовете на посочените по-горе куриерски фирми.
Ако при оформянето на Вашата поръчка сте посочили метод на плащане "Плащане при доставка", Вие заплащате стойността на поръчаните от Вас продукти + стойността на куриерската услуга при доставката.

Обработка на поръчка

1. Поръчки направени до 15:00ч. се обработват веднага и се доставят до 3 работни дни и в зависимост от графика на разнос на куриерските фирми в по-малките населени места.
2. Поръчки направени след 15:00ч. се обработват на следващия работен ден.
3. Поръчки направени след 15:00ч. в Петък, както и поръчки заявени в Събота, Неделя или празнични дни, се обработват в първия работен ден.
При направени коректни заявки ние се свързваме с нашите клиенти за потвърждение на заявката.