За нас

Водени от мотива да удовлетворим всички потребности на нашите клиенти, разработихме специално за вас този бърз, лесен и удобен начин за пазаруване.
В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от десени, материи и цветове спално бельо и други стоки от текстил за дома.
Спално бельо е необходимо за всеки дом. То трябва да е меко и приятно на допир, защото е в контакт с нас през най-сладките моменти от живота ни. В същото време спалното бельо трябва да е от издържлива материя, която да не се свива прекалено много и да позволява често пране.
Има много материи, от които се произвежда спално бельо, но най-предпочитани са материите от 100% памук. Най-известни са памучните материи ранфорс, памучен сатен и перкал. Разликата е в начина на тъкане и гъстотата на нишки на кв. см.
В последните години стана модно да се ползват чаршафи и от други материи, например коприна, сатен, тафта и др.
Удобството и комфорта на спалното бельо, както и качеството и безопасността на материалите, от които е изработено, са от първостепенно значение за нас. Всичко това, съчетано с едни конкурентни цени, прави нашия електронен магазин вашето любимо място за покупки.
В нашият онлайн магазин ще откриете най-новите комплекти спално бельо на турската фирма Тач, която е една от многото в Зорлу Холдинг. Ние ви предлагаме голямо разнообразие от спални комплекти, олекотени завивки, възглавници, шалтета, кувертюри, одеяла, чаршафи с ластик, декоративни възглавници, хавлиени кърпи, халати за баня, плажни кърпи с любимите ви детски герои и любимите футболни отбори, детско спално бельо, осигуряващи вашето спокойствие и комфорт в дома.
Приятно пазаруване във вашият нов любим сайт www.bgspalnq.com !
Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте и се свържете с нас на тел: 0886/845-922 или 0897/995-160